Home > Apps > Zo scoor je op Tinder!

Zo scoor je op Tinder!

Hiep hiep, hoera! Tinder is jarig en dat vieren we graag met de beste tips voor het ultieme Tinder-profiel. Althans, wat je zelf in de hand hebt dan, want natuurlijk bepaalt het algoritme achter Tinder in eerste instantie wie je te zien krijgt…

Jij krijgt waarschijnlijk andere mensen op Tinder te zien, dan je buurvrouw. Maar waarom eigenlijk? Dat heeft te maken met de zogenoemde ELO-score die het Tinder-algoritme achter de schermen aan je toekent. Die score deelt mensen in op basis van begerenswaardigheid. Hoe die score precies wordt toegepast, weten we niet, maar het heeft in elk geval te maken met de hoeveelheid swipes naar rechts die jij scoort. Door die score word je ingedeeld in groepen mensen met een vergelijkbare begerenswaardigheid. Als je net nieuw bent op Tinder, moet die score nog toegekend worden. Het zou dus zomaar kunnen dat je de eerste week heel veel knappe koppen tegenkomt, en een week later aanzienlijk minder… Dat zou dan kunnen betekenen dat je inmiddels in een groep bent ingedeeld met een lagere ELO-score.

Geen kattenfoto’s voor kattenhaters

Op Tinder kun je ook kiezen voor de optie Smart Photo’s. Als je die aanzet, laat Tinder foto’s zien die passen bij de toeschouwer. De datingdienst kan namelijk vrij goed inschatten wat iemand wel of juist niet kan bekoren door iemands swipegedrag in kaart te brengen. Stel dat foto’s waar een kat op staat steevast door iemand naar links worden geswipet, dan zou het zomaar kunnen dat diegene een gruwelijke hekel heeft aan katten. Dan is het niet zo handig om hem of haar die schattige foto met je kater als eerste te laten zien. Dat begrijpt Tinder maar al te goed en dus krijgt de kattenhater een andere foto van je te zien. Slim! Of het ook eerlijk is..? Ach ja, misschien maakt dat voor mensen die alleen maar op zoek zijn naar een stomende seksdate niet uit.

Tips voor de beste Tinder-profielfoto

Ik deelde ze al bij RTL Boulevard, maar natuurlijk deel ik ze ook hier: de beste tips voor een goede Tinder-profielfoto. Check de video!

Techionista's Vivianne bij RTL Boulevard over Tinder

You may also like
Techionista's Vivianne met Snapchatfilter
Minder gebruikers voor Snapchat: hoe erg is dat?
ikea ASMR
IKEA doet mee met vreemde ASMR fluister-trend op YouTube
Techionista's Vivianne bij RTL Boulevard over het bestrijden van misdaad met AI
Criminelen opsporen voor ze een misdaad plegen met kunstmatige intelligentie | Vivianne bij RTL Boulevard
Techionista's Vivianne bij RTL Boulevard over terugtrekken van berichten in WhatsApp
WhatsApp-berichtje terugtrekken? Dat kan binnenkort ein-de-lijk! | Techionista’s Vivianne bij RTL Boulevard

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.