Home > Opleiding > Word Data Scientist! Trakteer jezelf op een 3-daagse cursus mét Techionista-korting!

Word Data Scientist! Trakteer jezelf op een 3-daagse cursus mét Techionista-korting!

We hebben het al vaker gezegd: Data Scientist is hét beroep van de toekomst. Want al die bedrijven die nu vol inzetten op big data moeten al die gegevens wel kunnen monitoren, analyseren en visualiseren. Enter: de data scientist! En het goede nieuws: ook jij kunt er een worden. Techionista helpt je graag 🙂 Zo hebben we nu een dikke korting geregeld voor Techionista’s op een 3-daagse cursus van SAS.

SAS is een wereldleider op het gebied van analytics en big data. 90 procent van de Fortune 500-bedrijven gebruikt SAS-software om hun verzamelde gegevens in kaart te brengen. Dus als je kunt programmeren met SAS-software, zit je als data-scientist goed. Daarom sloegen wij vorig jaar al de handen ineen met SAS om vrouwen uit onze Techionista Community te laten deelnemen aan de SAS Academy for Data Science. We hebben ze inmiddels bijna allemaal bemiddeld naar een baan.

interview Pascal Lubbe

Waarom SAS zo graag samenwerkt met Techionista? Hier legt SAS’ Manager Education Pascal Lubbe het uit.

Dikke korting!

Ook dit jaar gaan we weer los samen met SAS! Om te beginnen met een 3-daagse cursus SAS-programmeren. Deze cursus vormt de basis voor veel andere SAS-opleidingen. Je leert in een gecombineerde zelfstudie-klassikale vorm de SAS-taal inzetten voor data-analyse en databewerkingen. Aan het eind van deze cursus leg je een examen af en word je – als het goed is 😉 – SAS Certified Base Programmeur. En Techionista zou Techionista niet zijn als we geen dikke korting voor je hadden geregeld. Normaal kost deze totale cursus € 2.840,-. Maar Techionista’s betalen slechts € 1.950,-. Da’s dus meer dan 30 procent korting! You’re welcome 😉

En dan dóórrrr!

SAS Certified Base Programmeur staat natuurlijk al top op je cv, maar why stop there..? Als je écht als data-scientist aan de slag wil, ga je natuurlijk dóór. Misschien maak jij na het afronden van deze 3-daagse kans op een van 5 plekken in de Academy for Data Science van SAS ter waarde van 24.000 euro! Voor niks inderdaad! Wij van Techionista gaan je dan natuurlijk ook helpen om meteen na de Academy als kersverse Data Scientist een baan te scoren!

kantoor sas

In dit prima optrekje vindt de cursus plaats. We like!

Waaruit bestaat de cursus?

  • Programmeren 1 | zelfstudie e-learning | 3 dagen
  • Programmeren 2 | klassikale training | 3 dagen bij SAS in huizen, 6-8 juni 2017
  • Trainingsessie voor het examen
  • Examen-voucher SAS Certified Base Programmeur

Wat krijg je nog meer?

  • Een Personal Branding workshop door Techionista
  • Samen zorgen we ervoor dat je CV er topnotch uitziet
  • Toegang tot het SAS-Forum op 9 juni waar je verschillende sessies kunt bijwonen van internationale sprekers uit de wereld van analytics en je mag kennismaken met potentiële werkgevers in het Carrière Café.

Overtuigd? Meld je aan!

Yeah! Ga je samen met ons los met data-science?! Cool! Meld je dan snel aan voor dit unieke programma dat Techionista samen met SAS heeft samengesteld. En eh… niet schrikken: de punten die je al onder de knie zou moeten hebben volgens deze webpage leer je dus tijdens het zelfstudie-deel: Programmeren 1. You can do it 🙂

Twijfel?

Twijfel je of je kennisniveau voldoende is? Vul onderstaand formulier in, doe de test en wij nemen dan even contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook meteen mailen als je een vraag hebt.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.