Home > In de media > WhatsApp-berichtje terugtrekken? Dat kan binnenkort ein-de-lijk! | Techionista’s Vivianne bij RTL Boulevard

WhatsApp-berichtje terugtrekken? Dat kan binnenkort ein-de-lijk! | Techionista’s Vivianne bij RTL Boulevard

Techionista's Vivianne bij RTL Boulevard over terugtrekken van berichten in WhatsApp

Er wordt al maanden over gespeculeerd, maar nu zit de feature er écht aan te komen: de mogelijkheid om WhatsApp-berichtjes terug te trekken. Bèta-testers hebben de functionaliteit al kunnen uitproberen, dus we verwachten dat we er bij de eerstvolgende update van WhatsApp eindelijk allemaal van kunnen profiteren. 

Ken je dat? Dat je via WhatsApp over iemand aan het roddelen bent, en het per ongeluk juist aan het onderwerp van gesprek stuurt? Autsj… Of misschien heb je zelf wel eens een berichtje ontvangen dat duidelijk niet voor jou bedoeld was? WhatsApp komt nu eindelijk met de mogelijkheid om die blunders terug te draaien. Als je binnen 5 minuten na verzenden bedenkt dat dat berichtje toch niet zo handig was, kun je straks op de revoke-knop drukken. Je berichtje wordt dan teruggetrokken. De ontvanger krijgt dan wel te zien dát je een berichtje hebt teruggetrokken, maar niet wát dat berichtje dan was. Maar… dat werkt natuurlijk alleen als de ontvanger het berichtje nog niet gelezen had. Gisteravond lichtte ik het in de late editie van RTL Boulevard toe. En gelukkig hebben we de beelden nog.

Kleding: LaDress
You may also like
Techionista's Vivianne met Snapchatfilter
Minder gebruikers voor Snapchat: hoe erg is dat?
Techionista’s Anouk test The Frame: ‘Deze televisie is een waar kunstwerk!’
Zo scoor je op Tinder!
ikea ASMR
IKEA doet mee met vreemde ASMR fluister-trend op YouTube

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.