Home > Auto's > Wat doe je als Techionista nou de hele dag?

Wat doe je als Techionista nou de hele dag?

Laatst vroeg iemand me: “Maar eh… wat doe jij nou eigenlijk de hele dag?!” Goede vraag, zéker op een dag als vandaag. Want vandaag is het 1 augustus en dat betekent dat ik precies een jaar geleden uit dienst ging bij VIVA, waar ik destijds hoofdredacteur was, om me helemaal op mijn eigen merk Techionista te storten. Maar ja, wat dóe ik eigenlijk allemaal? Dat laat ik je vandaag zien door je een inkijkje te geven in ‘just another day at the office’. Of nou ja… stiekem best ‘a special day’, want vandaag ga ik een Jaguar F-Pace ophalen om die 4 dagen lang te testen. Waarom een Jaguar..? Da’s een mooi verhaal, maar daarvoor moet je de video maar checken. 🙂

You may also like
Women in Tech Talkshow 1
Women in Tech Talkshow #1 | Over het belang van vrouwelijke rolmodellen en creativiteit in ICT en tech
Sfeerbeeld van de Techionista Awards 2018 met de band Pierre et les Optimistes op de achtergrond.
Code goud tijdens de eerste Techionista Awards; nog even nagenieten
BNN interviewt Techionista
Techionista on air | Ontbijtje bij BNN
Techionista's rijtraining in een Porsche 911 Carrera
Met 250 in een Porsche over de Duitse Autobahn: Techionista deed het en wil meer

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.