Home > AI > Volgende week start Techionista’s 100% online Microsoft Azure Certified Data & AI Track!

Volgende week start Techionista’s 100% online Microsoft Azure Certified Data & AI Track!

Op 16 juni start het eerste 100% online omscholingstraject van de Techionista Academy. Samen met Microsoft heeft Techionista het Microsoft Azure Certified Data & AI Track ontwikkeld, dat vrouwen klaarstoomt voor een baan in data science.

Techionista begeeft zich al een aantal jaar in het omscholingsvak. Vanuit haar missie de gendergap in ICT en tech verder te dichten, sloot Techionista onder meer een partnerschap met Microsoft. Samen ontwikkelden zij een omscholingsprogramma speciaal voor vrouwen, die hen klaarstoomt voor een baan in data science. Onder de naam Microsoft Azure Academy, powered by Techionista hebben zij al 55 vrouwen omgeschoold. 95% van hen was binnen zes maanden aan het werk in data science en ICT.

Nieuw: 100% online én naast fulltime ook parttime

Nu start een nieuw traject; anders dan voorgaande keren is het Microsoft Azure Certified Data & AI Track, 100% online en is er naast een fulltime track ook een parttime track. Mét intensieve online begeleiding van een mentor en verschillende trainers en inspirerende verhalen van professionals uit de praktijk. Zo worden de kandidaten optimaal voorbereid voor de bekroning op een maandenlang programma: het afleggen van 4 Microsoft-examens. Voor de kenners: Azure Fundamentals (AZ-900), Implementing an Azure Data Solution (DP-200), Designing an Azure Data Solution (DP-201) en Analyzing Data with Microsoft Power BI (DA-100). Natuurlijk is praktijkervaring essentieel voor de aansluiting op de arbeidsmarkt. Daarom zitten er ook veel praktijkoefeningen in het programma en bouwen de kandidaten een eigen Github-portfolio op.

Ook interesse?

Heb je net je kans gemist om dinsdag van start te gaan? Geen zorgen! Op 1 september gaat de volgende ronde van start. Ga naar techionista-academy.com voor meer informatie. Heb je als bedrijf interesse in kandidaten van deze academy? Neem dan contact op met Techionista.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.