Home > Apps > Techionista’s Vivianne op Boulevard over Pokémon Go

Techionista’s Vivianne op Boulevard over Pokémon Go

Afgelopen vrijdag was ik weer te zien bij RTL Boulevard. Ik had het over de hype rondom Pokémon Go; ik vond een Pokémon op mijn strijkplank! En ik deelde het verontrustende nieuws dat de sensoren van je smartwatch gehackt kunnen worden, met als doel: je beweging in kaart brengen. Want als een hacker precies kan zien hoe je hand beweegt, kan hij ook achterhalen welke pincode je net hebt ingetikt…

Je ziet me vanaf 20:42.

You may also like
Techionista's Vivianne met Snapchatfilter
Minder gebruikers voor Snapchat: hoe erg is dat?
Zo scoor je op Tinder!
ikea ASMR
IKEA doet mee met vreemde ASMR fluister-trend op YouTube
Techionista's Vivianne bij RTL Boulevard over het bestrijden van misdaad met AI
Criminelen opsporen voor ze een misdaad plegen met kunstmatige intelligentie | Vivianne bij RTL Boulevard

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.