Home > Opleiding > Techionista’s 3e Coding Class: gelukkig hebben we de foto’s nog

Techionista’s 3e Coding Class: gelukkig hebben we de foto’s nog

Techionista Coding Class
V

orig jaar startte Techionista met Coding Classes for Women. Want wie zelf wat vaardiger wordt met coding skills, kan nog beter haar dromen najagen, ideeën tot uitvoering brengen en daarmee de wereld mooier maken. In een paar weken tijd meldden zo’n 300 vrouwen zich aan, in de hoop een coding class bij te kunnen wonen. Maar omdat middelen nog beperkt zijn, kunnen we nog maar enkele tientallen ladies per keer verwelkomen. Tijdens de derde les op 20 december waren een vrouw of 45 aanwezig (eigenlijk hadden we plek voor 40, maar we wilden de dames die de stoute schoenen aantrokken en op de bonnefooi binnenwipten, niet teleurstellen :))

Onder leiding van onze developers van T-Mobile die ook deze zondag weer vrijwillig afreisden naar de prachtlocatie Meet Berlage in Amsterdam, zetten deze vrouwen hun eerste stappen in het HTML- en CSS-vak. Het was weer te gek en smaakt nog steeds naar meer. Binnenkort maken we ons nieuwe en improved lesprogramma bekend. Stay tuned!

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Met dank aan fotograaf Özhan Atar.

Techionista ♥ Sponsors

Techionista’s derde Coding Class was mogelijk dankzij deze helden:

 T-Mobile zorgde voor een topnotch team van developers om ons les te geven

♥ Meet Berlage opent doordeweeks haar deuren voor mensen op zoek naar een inspirerende worklounge, maar was nu het domein van Techionista’s Coding Class

♥ Elegance zorgde deze keer voor stijlvolle goodiebags

♥ Bloomon leverde tegoedbonnen voor een prachtige vaas

♥ Van Veer maakt prachtige leren tassen en maakte speciaal voor ons een Techionista-kortingscode aan.

♥ Bynder – of specifieker Roxane Durlacher; held van het eerste uur – regelde werkelijk alles wat los en vast zit en dat resulteerde in gesponsorde biertjes, pennen, stresshippos’s van Hippo en blikjes energydrinks van Label A.

Word sponsor

We want more!

Maar we zijn er nog lang niet. Techionista wil binnen een jaar 1000 vrouwen hebben verrijkt met coding skills. De datum en inhoud van de volgende les wordt snel bekendgemaakt. Wil je meedoen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data. Wil je Techionista helpen? Heel graag! We zijn naarstig op zoek naar sponsors. Als je daar ideeën over hebt, stuur ons dan een mailtje. Computer says yeah!

You may also like
Techionista lanceert: Empowerment Coding
Techionista zoekt: lady developers voor ons docenten-team!
Techpodcast NOS op 3 Techionsta
Techionista was te gast in de TechPodcast van de NOS op 3
codingclass4
Techionista’s 4e Coding Class: gelukkig hebben we de foto’s nog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.