Home > Opleiding > Techionista lanceert: Empowerment Coding

Techionista lanceert: Empowerment Coding

Stel… je staat op het punt je baan te verliezen of bent zelf toe aan een nieuwe uitdaging. Maar… je cv is niet op orde en je voelt je outdated. Speciaal voor de vrouwen die zich herkennen in dit scenario komt Techionista met iets nieuws: de workshop Empowerment Coding.

Meld je aan!

K

en je dat? Je werkt al jaren met veel liefde binnen dezelfde branche of binnen hetzelfde bedrijf. Maar nu ziet het ernaar uit dat je je baan gaat verliezen. De zoveelste bezuiniging gaat deze keer niet aan jouw bureau voorbij. Of wie weet ben je zélf toe aan een nieuwe uitdaging. Is je cv dan wel goed op orde? En beschik je eigenlijk nog wel over de juiste skills? Of anders gezegd: zijn je cv en jij wel helemaal future proof? Dikke kans dat je blik nu een beetje glazig wordt en je zachtjes ‘nee, niet echt’ mompelt.

Hoef je je niet voor te schamen hoor: wij van Techionista been there. We weten hoe lastig het is om náást je huidige baan na te denken over die volgende (soms gedwongen) stap. En wie al jaren blij is binnen een bedrijf, heeft de noodzaak ook niet echt gevoeld om haar cv bij te werken. Snappen we. Het goede nieuws: binnen 2,5 dag kun je het allemaal geregeld hebben met Techionista’s nieuwste workshop Empowerment Coding.

Kost dat?

De workshop Empowerment Coding duurt 2,5 dag, vindt plaats in Amsterdam en kost € 495 exclusief BTW per deelnemer. Daarvoor krijg je onder meer:

  • les van ervaren business-coaches, tekstcoaches en developers
  • je eigen (live!) one pager
  • een ge-updated cv
  • luxe lunches
  • toegang tot Techionista’s LinkedIn Community

Ook behoefte aan een professionele profielfoto? Voor € 155,- exclusief BTW kun je die meteen laten maken door een ervaren fotograaf. Natuurlijk nádat je een fijne touch-up hebt gekregen van een visagist.

Meer weten of geïnteresseerd? Ga snel naar techionista-academy.com en meld je vandaag nog aan!

schermafbeelding-2017-06-28-om-20-39-11

You may also like
Data Science, hét beroep voor de toekomst. Maar wat is het?
Vrouw achter laptop kijkt peinzend voor zich uit.
Toe aan iets nieuws? Laat je door Techionista en Microsoft opleiden tot data scientist!
vrouw werkend aan laptop
NIEUW: Laat je gratis omscholen en scoor een baan in data-science!
Techionista interviewt Janneke
VIDEO | Techionista’s Janneke over welke banen je kunt scoren als data-scientist

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.