Home > Robotics > Slim speelgoed dat met je kind meegroeit

Slim speelgoed dat met je kind meegroeit

Ken je Watson nog? De supercomputer van IBM die in 2011 de beste Jeopardy-spelers uit de geschiedenis genadeloos in de pan hakte? Nu wordt de technologie achter Watson gebruikt in de slimme speelgoedbeesten van CogniToys. Het resultaat: een dinosaurusje dat vrolijk terug praat tegen een kind en zo steeds meer te weten komt over zijn ‘baasje’. Een robotmaatje dat met je kind meegroeit. Love it!

cognitoys1

As we speak zijn de slimme dino’s van CogniToys trending op Kickstarter. Sinds afgelopen maandag staat het project live en het heeft al bijna 75.000 dollar in de pocket, waarmee de funding met nog 28 dagen op de teller al rond is. En dat is volledig terecht, want de slimme dino is ronduit impressive.

Schermafbeelding 2015-02-17 om 22.13.54

Elke dino is met internet verbonden en reteslim. Hij onthoudt namelijk wat zijn baasje hem vraagt en toevertrouwt en past daar zijn conversaties op aan. En zo kan het ding met een kind mee opgroeien. Awesome! Het voelt als pure toekomstmuziek, maar het kán al. Check de video hierboven om te zien hoe het werkt.

Hebben? Een early bird kan er op Kickstarter een scoren voor 99 dollar. Maar let op; voorlopig wordt alleen de Engelse taal ondersteund.

1 Response

  1. Pingback : Kortjes: interactieve Barbie, Coke-emojis, micro-Tinders, GIF-awards, Sesamstraat-meloenen, en meer (week 8, 2015) - Trends in Kids- & Jongerenmarketing

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.