Home > Robotics > Sexting met een robot? Doe maar niet

Sexting met een robot? Doe maar niet

Oh oh oh, wat kan sexting toch gruwelijk mis gaan. Foto’s van ontklede, geile lijven die per ongeluk naar een verkeerd nummer gaan, of waanzinnig sexy bedoelde teksten die dankzij autocorrect net even de plank misslaan. Ook frustrerend: jouw perfecte sextingskills die stuklopen op de onervarenheid van die ander. En dat alles staat dan voor je het weet voor eeuwig viral te gaan dankzij lijstjes op Buzzfeed. Quite a turn off.

Maar daar hebben de twee ladies Kara Stone en Nadine Lessio iets op gevonden: Sext Adventure! Met deze ‘sexting game’ krijg je geil bedoelde sms’jes van een bot.

sext

Hoe werkt het?
Achter Sext Adventure zit een ordinaire texting engine: een computerprogramma dat reageert op jouw sms’jes. Je koopt toegang voor één potje sexting voor 5 dollar. Binnen een paar sms’jes en in elk geval binnen 24 uur (als jij niet meteen reageert) is het feestje klaar. In elke text staan woorden in hoofdletters. Door één van die woorden in je reactie te herhalen, bepaal je het verloop van je telefoonsexsessie. Uit je reacties maakt de bot op of je man of vrouw bent, hetero of homo. Volgens de makers moet namelijk iedereen met deze game aan zijn of haar trekken komen (pun unintented).

Ik ben de beroerdste niet, en dus keek ik al eerder speciaal voor jou porno met een Oculus Rift en vanavond onderwierp ik Sext Adventure aan een grondige test. En…

…dat was geen aanrader. Mijn eerste sextingpoging verliep nogal awkward. Mijn sexy bot leek namelijk te denken dat ik een man was die bovendien de voorkeur aan de mannenliefde gaf. Dat resulteerde in oneerbare voorstellen met buttplugs, behaarde mannenbillen en wat dies meer zij… Helaas verloopt de texting engine ook nog niet vlekkeloos (again: pun unintended) en na een wat onpersoonlijk ‘Error: Data Missing. Redirecting to end‘ kwam mijn botjesman schijnbaar aan zijn gerief en was het ineens Game over

Ik besloot mijn robotminnaar nog een kans te geven en startte een nieuwe sessie. Mijn sextingpartner liet deze keer niets aan het toeval over en schetste een scenario waarbij ik mijn hand over een ‘hairy chest’ of over een ‘furry bra’ liet gaan. Ik koos voor de harige, behaloze variant. So far so good. Deze keer geen homo-erotische verhaallijn. Maar na wat vage foto’s en teksten die ongetwijfeld kreunend voorgelezen dienen te worden, eindigde dit potje met een hilarische anticlimax… Zijn laatste berichtje:

sexting

Lekker dan…

photo credit: Mike Licht, NotionsCapital.com via photopin cc

1 Response

  1. Pingback : Techionista on air! | Techionista

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.