Home > Coolness > Sensorwake: de wekker die je wekt met een geurtje

Sensorwake: de wekker die je wekt met een geurtje

Hoe werd jij wakker vanmorgen? Voor wie niet meer gewekt wil worden door de onfrisse odeur van een walmend bekkie, is er nu een wel heel bijzondere wekker: de Sensorwake Trio. Die ringelt je niet meteen wakker met geluid, maar laat eerst een aangenaam geurtje op je los. Goedemorgen!

Het zijn niet de minsten: de makers van Sensorwake Trio. Hun wekker is door Google omarmd als een van de 15 topuitvindingen die de wereld gaan veranderen. Hoe wakker worden met een geurtje de wereld dan zal veranderen? Weten wij ook niet. Maar de geur van vers gebrande koffiebonen is waarschijnlijk inderdaad net even prettiger wakker worden, dan de net-uit-bed-walm van je bedgenoot. Fair enough.

Hoe werkt het?

Sensorwake Trio is de nieuwste telg in de Sensorwake-familie. In 2015 lanceerden de makers de eerste Sensorwake-wekker op Kickstarter. Dat was een succes, want met meer dan 1500 backers hadden ze het benodigde geld zo in de pocket. Een jaar later kwam hun eerste geurwekker op de markt en nu zijn ze terug met een nieuwe versie: de Sensorwake Trio. Dat ‘Trio’ is waar het hier om draait. Het wakker worden met dit klokkie bestaat namelijk uit drie fases van elk 1 minuut. Eerst geeft de wekker een geurtje af, vervolgens geeft ie licht en pas daarna gaat er een – volgens de makers – prettig melodietje spelen. Het verspreiden van het geurtje gaat via een geurcapsule die je in de bovenkant van de wekker schuift. Elke capsule kan 30 ochtenden mee. De geurtjes komen in de smaken pepermunt, jus d’orange, cappuccino, koekjes, zee, naaldbos, tropisch fruit, gras, rozentuin en chocola.

Kost dat?

Als je er heel snel bij bent en nú het project backt, heb je kans dat je op Kickstarter nog een early bird-edition kunt scoren voor zo’n 50 euro. Je krijgt er dan twee geurcapsules bij. Nog wel even wachten: je hebt hem vermoedelijk rond november in huis.

You may also like
Koud? Deze armband zorgt dat je weer warm wordt
amabrush
Een automatische tandenborstel?! Doe. Normaal.
reelight CIO
Reelight CIO: een eeuwig werkend fietslampje?
Tertill
Onkruidrobot Tertill is de Roomba voor in je tuin

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.