Home > Devices > Prynt: de polaroidcase voor je smartphone

Prynt: de polaroidcase voor je smartphone

Gespot op Techcrunch: Prynt. Da’s een case voor je smartphone die je pokkie instant omzet in een polaroidcamera. En daar blijft het niet bij… de polaroid krijgt ook een Augmented Reality-code mee…

prynt

 

Wat kan ie?
Prynt is een smartphone-case die je op je android of iPhone kunt klikken en die als een polaroid-camera meteen je selfies naar buiten spuugt. Het printerhoesje is nu nog volop in ontwikkeling, maar de prototypes zien er al veelbelovend uit. In januari hoopt de Franse start-up erachter Prynt op Kickstarter te laten crowdfunden, zodat we later volgend jaar allemaal voor een kleine 100 euro kunnen shaken like a polaroid-picture.

Voorlopig past Prynt alleen om 4 inch-achtige schermpjes; de phabletmensen moeten dus nog wat langer geduld hebben. Aan de snelheid wordt nog gewerkt: het kost nu zo’n 50 seconden voor je de foto in je handen hebt, maar dat moet rond de 30 seconden worden.

AR-foto’s
Ook cool: de foto’s krijgen een AR-code mee. Wie een Prynt-pica voor zijn smartphone houdt, krijgt de seconden rondom het maken van de foto als video erbij. Nice!

prynt

Seintje krijgen wanneer Prynt op Kickstarter komt? Laat hier je e-mailadres achter!

 

Bron: Techcrunch
You may also like
Sensorwake geurwekker met slapende mensen op de achtergrond
Sensorwake: de wekker die je wekt met een geurtje
Koud? Deze armband zorgt dat je weer warm wordt
amabrush
Een automatische tandenborstel?! Doe. Normaal.
reelight CIO
Reelight CIO: een eeuwig werkend fietslampje?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.