Home > Wearables > Portal: de wearable smartphone

Portal: de wearable smartphone

Na alle smartwatch- en algehele wearable-hypes, mijmer je soms weer even over eenvoudigere tijden. Die simpele tijd waarbij je niks geen andere devices hoefde te koppelen aan je pokkie om nog meer te kunnen weten en meten. De dagen waarin je smartphone alleen voldoende was. Het wachten is op het killerdevice dat alles samenbrengt in één apparaat. Maar eh… was de smartphone zelf niet die alleskunner?

Precies. En daarom komt er een smartphone aan met alle pluspunten van wearables: hij is buigzaam (en dan wél bedoeld, sorry Apple), is waterdicht en heeft een onbreekbaar scherm. En je kunt hem net als een horloge op je pols dragen. Ladies and gents: de Portal! Nu nog een Indiegogo-project, volgend jaar om jouw pols?

portal

De Portal is een nieuw soort android smartphone waarbij de makers niet alleen de materialen hebben aangepast aan de eisen voor een wearable: hij moest bijvoorbeeld flexibel zijn. Ze hebben ook opnieuw naar de user interface gekeken. En dat levert een verfrissend nieuw smartphone-concept op. En: je kunt met deze telefoon ook nog tot 10 meter diep duiken. Pretty awesome!

De Portal heeft maar liefst 4 camera’s: twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Verder bevat het ding een gyroscoop, snelheidsmeter, afstandssensor, kompas en een barometer.

Kost dat?
Early birds kunnen Portal backen op Indiegogo en scoren er een voor 349 dollar.

Meer info vind je hier.

You may also like
Precies de juiste dosis zon met AI-wearable QSun
Nanodraad wekt energie op bij uitrekken
lightphone
De Light Phone als oplossing voor onze smartphone-verslaving?
Live Japans vertalen met Google Word Lens op je smartphone

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.