Home > Devices > Pebby: de nieuwe beste vriend van je huisdier

Pebby: de nieuwe beste vriend van je huisdier

Zielig toch? Als je een hond of een kat hebt en je bent een avondje niet thuis? Met Pebby zorg je ervoor dat je je huisdier altijd in de gaten kunt houden op afstand. En dat je zelfs met hem kunt spelen. Pebby is een halsband met een smart bal waarmee je je huisdier kunt volgen EN vermaken, waar je ook bent.

Door middel van Wi-Fi en Bluetooth maakt Pebby contact met de op afstand bestuurbare bal waarmee je je hond (of kat) kunt zien, foto’s kunt maken en met je huisdier kunt communiceren. De groothoeks-fisheye-lens zorgt ervoor dat je niks meer mist, en video’s, afbeeldingen, snaps en meer kunt delen. Met de Auto-Play functie verandert Pebby in een bal die je huisdier entertaint als jij even geen tijd (of zin) hebt. Oh en voor de kattenliefhebbers: Pebby heeft ook een diervriendelijke laser! Vinden katten leuk. Schijnt.

Waf!

Ook heeft Pebby een blaf- en miauw(echt!)-alarm. Dus als je huisdier wil spelen, krijg je gewoon een alert op je telefoon en kun je de Auto-Play modus inschakelen. En als je daar nou even geen zin in hebt, kun je ook een blafje (of een gesproken bericht) terugsturen. Voor een gezellig onderonsje met je lieveling.

pebby bal

Customiauw

Bij Pebby snappen ze dat je als fashionliefhebber natuurlijk niet zomaar een bal in huis wil hebben. Het moet wel een bal moet zijn die past bij je interieur. Dus de smart bal kun je customizen met verschillende kleuren en patronen door middel van magnetische kapjes.

In je hok!

Pebby moet af en toe opgeladen worden. Daarvoor is de PebbyKennel ontwikkelt. Een charging dock waar je de Pebby smart bal naartoe kunt sturen. Ook als je niet thuis bent! De PebbyCollar (halsband) synchroniseert met de smart bal en houdt bij hoe actief – of niet – je huisdier gedurende de dag is.

After bdark

Alles wordt bestuurt met de Pebby-app (gratis te downloaden via iTunes of GooglePlay), waarmee je livestream video’s kunt bekijken, foto’s en snaps kunt maken en alle functies van de smart bal kunt bedienen. Waar je ook bent! De ingebouwde LED Headlights in de smart bal zorgen ervoor dat je Pebby zelfs in het donker kunt besturen.

Pebby heeft al ruim 9 keer het beoogde bedrag opgehaald op Kickstarter. Voor de dierenliefhebbers: je kunt ‘m nog pre-orderen! En als alles volgens planning verloopt heb je je eigen Pebby dan al in september in huis.

You may also like
Sensorwake geurwekker met slapende mensen op de achtergrond
Sensorwake: de wekker die je wekt met een geurtje
Koud? Deze armband zorgt dat je weer warm wordt
amabrush
Een automatische tandenborstel?! Doe. Normaal.
reelight CIO
Reelight CIO: een eeuwig werkend fietslampje?

1 Response

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.