Home > Apps > Leila’s 3 favo Olympische Spelen apps

Leila’s 3 favo Olympische Spelen apps

De olympische spelen zijn in volle gang! En met de eerste gouden plak voor Nederland in the pocket zit je natuurlijk elke dag op het puntje van je stoel bij – nou ja, bij eigenlijk alle sporten.
Om het volgen van ‘onze’ mannen en vrouwen in Rio iets overzichtelijker te maken zijn er apps. En omdat wij niet de beroerdste zijn delen we onze favoriete met je. Zo zijn we 🙂

1. TEAM NL

TeamNL

DE gratis app die het NOC*NSF gemaakt heeft om het je zo makkelijk mogelijk te maken om alle Nederlandse sporters te volgen. En omdat je de ene sport misschien net iets leuker vindt dan de andere kun je zelf instellen wie je wilt volgen. Ook bevat ie nieuws, het programma en een overzicht met behaalde medailles. Voor de liefhebbers: er is ook een officiële Rio 2016 app, maar daarvan zijn de reviews nou niet echt dat je zegt van positief. Dus wij kiezen deze!
Geschikt voor: iPhone (iOS 8.0 en hoger) en voor Android (versie 3.0 en hoger)
Kost dat? Niets!

2. Rio Calendar 2016 (RioCal)

RioCalendere

Met deze app mis je dus echt nooit meer een wedstrijd! Helemaal niet wanneer je kiest voor de betaalde variant van deze app. Dan worden de wedstrijden namelijk – hup – in je agenda gezet in de Nederlandse tijd. En ook resultaten worden in je agenda gesynchroniseerd. Altijd op de hoogte dus!
Geschikt voor: iPhone en iPad (iOS 7.0 en hoger)
Kost dat? € 1,99 (als je de agenda functionaliteit wilt gebruiken en dat wil je :))

3. Rio 2016 Olympic Games

RioGames

Naast al dat sport kijken wil je natuurlijk ook af en toe ontspannen. Daarom is deze app er! Want hier kun je zelf meespelen. Nou ja, een soort van dan. Want met deze Olympische Spelen spelletjes app (alleen die omschrijving maakt em al de moeite waard toch?) kun je bijvoorbeeld basketbal en tennis spelen. Win je misschien zelf ook wel een gouden plak tijdens deze spelen 😉
Geschikt voor: iPhone en iPad (iOS 8 en hoger) en Android (versie 4.0.3 en hoger)
Kost dat? Niets! (maar wel in-app aankopen mogelijk)

En last but not least… Installeer ook vooral de NOS app en andere uitgesteld-kijken apps zodat je altijd die ene wedstrijd of dat ene overzicht kunt terugkijken. Voor als je ‘m toch gemist hebt. Veel kijkplezier! Op naar dat medaille-record.

You may also like
Deze toffe Nederlandse startup gebruikt data om je fietsritjes te transformeren tot 3D-videos
vudu app
Met één klik op je smartphone je filmcollectie omzetten van DVD naar cloud
Finery brengt je kledingkast in kaart
Een geschikte outfit bij elkaar zoeken lastig? There’s an app for that!
facedate
Daten op basis van je celebrity crush

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.