Home > Apps > Superhandig: met deze vuilnisbakscanner is je boodschappenlijstje altijd up to date

Superhandig: met deze vuilnisbakscanner is je boodschappenlijstje altijd up to date

Huishoudelijke apparaten worden steeds slimmer. Maar een slimme vuilnisbak, dat was niet snel bij mij opgekomen. De GeniCan, die recent gepresenteerd is, is nou niet het meest sexy technologische hoogstandje. Toch kan het superhandig zijn. 

Dag boodschappenlijstje

GeniCan houdt namelijk precies bij wat je weggooit en plaatst dat op je boodschappenlijstje in de bijbehorende app. Zo weet je precies wanneer je door je voorraad chocolade of melk heen bent en hoef je niet meer de keukenkastjes langs te struinen om boodschappenlijstjes te maken.

Hoe werkt dat dan precies?

Nou, heel simpel. GeniCan is een mooi vormgegeven scanner die je aan de rand van bijna elke vuilnisbak kunt hangen. Voor je iets weggooit scan je de barcode van de verpakking en het exacte product wordt toegevoegd aan jouw boodschappenlijstje.

Zo ziet ie er dus uit

Heeft het product dat je weggooit geen barcode? Geen probleem. Dan wordt de spraakherkenning geactiveerd en kun je GeniCan direct vertellen wat het is. In de supermarkt hoef je alleen maar de GeniCan app erbij te pakken en heb je altijd een up to date lijstje bij de hand. De dagen dat ik twee keer op een dag naar de supermarkt moet, omdat ik vergeten was dat we bijna zonder toiletpapier zaten, zouden met GeniCan zomaar verleden tijd kunnen zijn. Check meteen ook even dit filmpje. Voor 125 dollar is-ie van jou.

bron: geniescan.com
You may also like
Hoge nood onderweg? There’s an app for that!
Duitse app checkt ingrediënten beautyproducten
Handig! Een app die weet wat er in je beautyproducten zit
Met dit slimme bed wordt slapen pas écht een droom
Een robot die je boodschappen draagt? Ja, die bestaat!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.