Home > Big data > Toe aan iets nieuws? Laat je door Techionista en Microsoft opleiden tot data scientist!

Toe aan iets nieuws? Laat je door Techionista en Microsoft opleiden tot data scientist!

Vrouw achter laptop kijkt peinzend voor zich uit.

Vol trots kondigen we een nieuwe editie aan van de Microsoft Azure Academy for Data Science, powered by Techionista! Wil jij meedoen? Lees dan snel verder!

De eerste twee edities vonden vorig jaar en dit jaar plaats. Dat was een succes: bijna alle kandidaten hebben inmiddels een baan als data scientist. Lees hier meer over hun ervaringen.

Omdat we meer vrouwen dit traject gunnen, omdat we geloven in meer diversiteit én omdat de markt erom vraagt, hebben Microsoft en Techionista nu opnieuw de handen ineen geslagen. Op 28 oktober 2019 start de eerstvolgende data science vrouwenklas aan de Microsoft Azure Academy, powered by Techionista. En net als in de vorige edities steunt de Johan Cruijff ArenA dit initiatief, waardoor we opnieuw van deze geweldige locatie gebruik mogen maken.

No cure, no pay

Tijdens deze intensieve opleiding van 5 maanden, word je klaargestoomd voor een baan in data science. Misschien word je wel consultant, ga je aan de slag als data scientist of als data analist. Voor welke carrière je straks ook kiest: met hetMicrosoft Certified Data Scientist Associate-certificaat op zak, ben jij een zeer gewilde kandidaat op de arbeidsmarkt. Zo gewild zelfs, dat wij van Techionista er alle vertrouwen in hebben dat je binnen 6 maanden na het afronden van deze opleiding een baan in data science hebt gevonden. Lukt dat niet? Dan nemen wij je opleidingskosten voor onze rekening. No cure, no pay dus. Jij betaalt dan alleen je eigen bijdrage (klik hier voor meer informatie).

Ben of ken jij een vrouw die een carrière ambieert in data-science? Check dan snel www.techionista-academy.com en spread the word! Oeh, en zorg wel dat je er op tijd bij bent: we hebben maar een beperkt aantal plekken te vergeven en de selectie van kandidaten is al in volle gang.

Meer info

You may also like
Artist impression van het Coronavirus
Kan data science helpen het coronavirus te beteugelen?
Data Science, hét beroep voor de toekomst. Maar wat is het?
Women in Tech Talkshow 1
Women in Tech Talkshow #1 | Over het belang van vrouwelijke rolmodellen en creativiteit in ICT en tech
Women In Tech Talkshow
Kijk donderdag 12 april naar de live Women in Tech Talkshow van Microsoft en Techionista!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.