Home > Advertorial > Laat de zomer maar beginnen! Met de WONDERBOOM speaker kun je echt overal van je favo muziek genieten!

Laat de zomer maar beginnen! Met de WONDERBOOM speaker kun je echt overal van je favo muziek genieten!

Met dit heerlijke lente weer kon ik al niet meer wachten op de zomer. Maar nu Ultimate Ears afgelopen woensdag de WONDERBOOM speaker heeft gelanceerd, kan ik al helemaal niet meer wachten! De WONDERBOOM is de perfecte go-anywhere speaker voor elk zomers feestje. Je kunt hem meenemen in het zwembad tijdens je poolparty, er mee overgooien op een strandfeest of aan een boom hangen tijdens een picknick in het park. Echt een klein wonder!

De naam is goed gekozen, want de features van deze speaker zijn best wel impressive. Tijdens de lanceerparty met thema ‘Alice in Wonderland’ werden alle features nonchalant gedemonstreerd onder het motto ‘eerst zien dan geloven’. In de wonderlijke, lekker maffe en speelse setting werden de speakers overgegooid, in bloemenvazen onder gedompeld en overal verstopt. En dat alles terwijl vrolijke, diepe klassieke muziek uit de speaker schalde. De WONDERBOOM is een kleine, stijlvolle speaker die stiekem gewoon 100% waterdicht is, tegen stoten en vuil kan, draagbaar is en heel intuïtief werkt.

WONDERBOOM

Hoe klinkt dat?

Klinkt allemaal geweldig, maar bij een speaker vraag ik me toch meteen af: “is het geluid ook een beetje lekker?”. Het kostte me even om er daadwerkelijk geluid uit te krijgen. De speaker is namelijk zeer minimalistisch ontworpen met twee knoppen bovenop en de volumeknoppen aan de voorkant. Deze zogenoemde intuïtieve bediening was voor mij niet meteen intuïtief; want hoe kreeg ik de Bluetooth-connectie voor elkaar..? Maar toen de verbinding eenmaal was gemaakt, ging het vanzelf. En wauw: wat een geluid! De WONDERBOOM geeft 360graden-geluid met een heerlijk volle bas. Dit diepe en heldere geluid had ik niet verwacht van zo’n klein speakertje!

WONDERBOOM

Waterdicht?

Wanneer de batterij leeg is, kun je hem via een USB-kabel opladen. Deze aansluiting is het enige aspect waar ik me van afvraag hoe lang deze al het water en vuil blijft doorstaan… Maar vooruit: het ding heeft wél een IPX7-rating gekregen, wat wil zeggen dat ie een halfuur lang een meter onder water zou moeten kunnen overleven. We zullen het deze zomer eens testen! En voor nu doet de WONDERBOOM op de keukentafel ook heel goed zijn werk.

Kost dat?

Sinds deze week is de WONDERBOOM voor 99 euro te koop in zes vrolijke kleurcombinaties. Zoek de mooiste uit bij Bol.com, MediaMarkt of CoolBlue en plan de eerste beachparty maar vast in!

You may also like
drijvende speaker drifter
Zwemmen? Neem deze drijvende speaker mee
DE meest Fashionable portable speaker