Home > Coolness > Kom 27 oktober naar Techionista’s Toekomst Café | Hosted by Google!

Kom 27 oktober naar Techionista’s Toekomst Café | Hosted by Google!

Techionista's Toekomst Café hosted by Google

In Techionista’s Headquarters is het feest. Want we mogen eindelijk bekend maken wie het volgende Techionista’s Toekomst Café host… En dat is niemand minder dan Google! Op donderdagavond 27 oktober kun je je onder het genot van drinks & bites laten inspireren door coole sprekers uit de techscene.

Wa’s da: Techionista’s Toekomst Café?

Techionista’s Toekomst Café is een gratis avond voor iedereen die wil weten wat de techscene voor ons in petto heeft. Want waar worden we blij van en wat is zorgwekkend? Tijdens Techionista’s Toekomst Café word je onder het genot van drinks & bites getrakteerd op inspirerende sprekers uit de techwereld. Van drones tot big data en van quantified self tot artificial intelligence; in Techionista’s Toekomst Café kom je het allemaal tegen. En deze editie wordt gehost door niemand minder dan Google, dus… bereid je voor op extra coolness!

Hoe, wat, waar?

Techionista’s Toekomst Café hosted by Google vindt plaats op donderdagavond 27 oktober in het techhart van Amsterdam: TQ. Deze gave locatie vind je aan de Singel 542 in Amsterdam (vlakbij de Bloemenmarkt). De inloop is vanaf 19.00 uur en vanaf 19.30 uur trapt de eerste spreker de avond af. Toegang, drinks & bites zijn gratis – met heel veel dank aan Google.

Meld je snel aan!

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de interesse is GROOT. Wil je dit event niet missen (en nee dat wil je niet), bemachtig dan SNEL een gratis plek via onze meet-up. Be there, or be square! 😉

Zo was Techionista’s Toekomst Café bij UBER

Techionista’s Toekomst Café is niet nieuw. De vorige editie vond plaats bij UBER. Even de sfeer proeven? Check deze video:

 

You may also like
Podcast Cases | Hoeveel AI zit er in een glas melk?
Gaat Google censureren?
Komt Google met gecensureerde versie voor China?
artist impression van een oogscan
Met een oogscan de kans op een hartaanval bepalen? Google bewijst dat ’t kan
Sfeerbeeld van de Techionista Awards 2018 met de band Pierre et les Optimistes op de achtergrond.
Code goud tijdens de eerste Techionista Awards; nog even nagenieten

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.