Home > AI > Kijktip! Hoe ziet de wereld er post-corona uit?

Kijktip! Hoe ziet de wereld er post-corona uit?

Hoe ziet onze wereld er post-corona uit? Houden we voor altijd vast aan veranderingen die we nu onder druk hebben doorgevoerd? Of gaan we zo snel mogelijk weer terug naar het oude? En hoe bewezen data science en kunstmatige intelligentie ons in deze onzekere tijden een dienst? De antwoorden op die vragen hoor je op 26 juni om 15.00 uur tijdens SAS Virtual Friday Live; een online talkshow waar jíj je nog voor kunt aanmelden.

Met als thema ‘Thriving in the Never Normal’ gaan Techionista’s Vivianne Bendermacher en Heere Blokhuis, Managing Director SAS Benelux, op 26 juni in gesprek met inspirerende gasten tijdens SAS Virtual Friday Live vanuit #11, het Voetbal Innovatiecentrum van de KNVB.

De tafelgasten:

 • Gijs de Jong: Secretaris Generaal van de KNVB en directeur EURO 2020
  Hoe verschuif je een enorm voetbalevent als Euro 2020 ‘even’ naar volgend jaar? Wat voor impact heeft dat op de hele keten? Van degene die de merchandise verzorgde tot de Johan Cruijff ArenA.
 • Han Tanis: Directeur Finance & IT Zilveren Kruis
  De impact van Covid-19 op het zorgstelsel is enorm. Hoe erg was het dat sommige zorg de afgelopen maanden op een lager pitje moest?
 • Inge Bryan: Public Policy Leader & Partner Cyber Risk Services Deloitte
  Heeft het thuiswerken tot nieuwe cyberrisico’s geleid? En zijn van school verstoken pubers massaal aan het DDoS’en geslagen?
 • Pieter Paul van Oerle: Strategy Director The Next Web
  Dit jaar moest het gebeuren voor The Next Web: hun TNW Conference 2020 moest de beste en mooiste ooit worden, met zo’n 20.000 bezoekers. Maar COVID-19 gooide roet in het eten. Of juist niet? Misschien krijgen ze in oktober wel meer bezoekers dan die 20.000…
 • Maurits Ros: Directeur Bedrijfsvoering divisie Poliklinieken Amsterdam UMC
  Door corona moesten patiënten van poliklinieken op afstand behandeld worden. Maar kun je een slechtnieuwsgesprek met een uitbehandelde kankerpatiënt ook via videobellen voeren?
 • Arno Nienhuis: Director Benelux LinkedIn Talent Solutions
  Door de pandemie zijn veel bedrijven in een versnelde digitale transformatie geraakt. Dat vraagt om ‘reskilling’ van mensen. Hoe is de vraag naar personeel op LinkedIn veranderd en welke nieuwe kansen liggen er?
 • Marceline Beijer: Regional VP Talent Solutions ManpowerGroup
  Welke landen passen zich sneller aan op het ‘nooit meer normaal’ dan anderen? En willen grote bedrijven hun IT-kennis nog wel ‘outsourcen’ naar een buitenland?

Ook benieuwd naar het ‘nooit meer normaal’ van deze gasten? Registreer je dan hier voor SAS Virtual Friday Live op 26 juni om 15.00 uur. Kost niets, wordt heel gaaf!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.