Home > Coolness > Sappig nieuws: deze juicer hoef je nooit schoon te maken

Sappig nieuws: deze juicer hoef je nooit schoon te maken

Wat is er nou lekkerder dan een vers geperst sapje om je dag mee te beginnen? Niks toch?! Maar toch doe je het nooit (of misschien moet ik zeggen, toch doe ik het nooit). Want het schoonmaken van het apparaat kost meer tijd dan het maken en opdrinken van je sapje bij elkaar. En daar heb ik dus geen zin in. Maar, nu is er Juisir. Een juicer die niet alleen een heerlijk sapje voor je perst, maar die je ook nooit – ik herhaal NOOIT – schoon hoeft te maken.

Hoe dan?!

Terechte vraag… Nou eigenlijk is het heel simpel! Want Juisir werkt met speciale zakken waar je je fruit en groenten instopt. Door deze zakken maakt de machine nooit direct contact met het fruit en wordt ie dus ook niet vies! Door de druk van 8 ton worden alle sappen uit het fruit en de groenten geperst en in 90 seconden staat je sapje op tafel.

 Juisir

Gemakszakken

De zakken die je gebruikt zijn er in twee soorten: één voor eenmalig gebruik en één om vaker te gebruiken. De zak voor eenmalig gebruik kun je na het persen van je sapje dus gewoon weggooien. En door het gebruikte milieuvriendelijke materiaal kun je met een gerust hart van je sapje genieten. De zak die je vaker kunt gebruiken bestaat uit twee onderdelen: een siliconen buitenkant en een katoenen filter aan de binnenkant. Het katoenen filter vervang je na elk geperst sapje en de siliconen buitenkant maak je even snel schoon met een beetje water. (Oké… dus toch een beetje cleaning.)

juisir_uitleg

Crowdjuicing

Voor Juisir werd geld opgehaald op Kickstarter en Indiegogo en dat er meer mensen waren die niet zo houden van schoonmaken blijkt wel uit het opgehaalde bedrag: ruim 1000% meer dan gehoopt! Juisir wordt as we speak gemaakt en zal vanaf volgende maand uitgeleverd worden aan de mensen die het project gebackt hebben. Check juisir.com voor meer informatie. Daar kun je ook je gegevens achterlaten. Zelf hebben? Dan moet je even wachten tot volgende maand; dan nemen ze weer nieuwe bestellingen aan.

Bronnen: juisir.com, kickstarter.com, indiegigo.com
You may also like
Sensorwake geurwekker met slapende mensen op de achtergrond
Sensorwake: de wekker die je wekt met een geurtje
Koud? Deze armband zorgt dat je weer warm wordt
amabrush
Een automatische tandenborstel?! Doe. Normaal.
reelight CIO
Reelight CIO: een eeuwig werkend fietslampje?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.