Home > Devices > Hebben! AirSelfie: de mini-drone voor al je selfies

Hebben! AirSelfie: de mini-drone voor al je selfies

Voor alle selfie en grelfie*-lovers out there: wat dacht je van een mini-drone met een 5MP-cameraatje, die je zo vanuit je smartphone de lucht in kunt gooien? Stuk beter dan die achterlijke selfiesticks. De AirSelfie gaat nu hárd op Kickstarter, en wij snappen dat wel.

Wat is het?

AirSelfie is een mini-drone die in een speciaal smartphone-hoesje woont. Stel dat je tegen een fantastisch selfie-momentje aanloopt, dan schuif je de drone uit je smartphone-hoesje en laat hem los in de lucht. Met de bijbehorende app op je smartphone stuur je de drone naar de ideale positie, daar blijft het kleine ding zweven, en KLIK! Selfie is een feit.
In de drone zitten vier propellors die zo zijn ingebouwd, dat je de drone veilig uit de lucht kunt graaien. Foto’s en video’s die je met AirSelfie maakt worden meteen automatisch (via WiFi) doorgestuurd naar je smartphone, vanuit waar je ze kunt delen op je social kanalen. Klaar met schieten? Dan schuif je de drone terug in het speciale smartphone-hoesje en laadt het ding zichzelf weer op. En last but not least: de drone werkt prima met android én iOS.

airselfie

 

Klaar voor productie

Wij zijn gek op crowdfunding-projecten. Je vindt er de nieuwste dingen én het voelt cool om aan de wieg van zo’n nieuw idee te staan. Bovendien: als early-bird scoor je natuurlijk een behoorlijke korting en betaal je veel minder dan de mensen die wachten tot het product officieel op de markt komt. Het nadeel: je moet vaak lang op het ding wachten en heel soms… lukt het de makers überhaupt niet te leveren. Dus als je een project backt – zoals dat heet – doe je dat het liefst als er op zijn minst een werkend prototype is. Zo weet je zeker dat het idee wél werkt en uitvoerbaar is. Makers die al een werkend prototype hebben, zijn meestal alleen op zoek naar extra geld om het product ook echt in massa-productie te krijgen zodat ze de markt op kunnen. AirSelfie heeft een werkend prototype.

Kost dat?

Overtuigd? Je kunt de AirSelfie backen op Kickstarter. De goedkoopste early-bird-editie is jammer genoeg al op, maar je scoort er nog een voor 224 euro. Je hebt het ding dan waarschijnlijk rond maart volgend jaar in huis.

*grelfie = groeps-selfie. Yep, we know… we hebben het ook niet verzonnen.
You may also like
De rangerbot van de Queensland University of Technology
Killerrobots voor het goede doel
meisje neemt een selfie
Jongeren met ‘Snapchat Dysmorfie’ willen plastische chirurgie om meer op hun selfie te lijken
Sensorwake geurwekker met slapende mensen op de achtergrond
Sensorwake: de wekker die je wekt met een geurtje
Vivianne bij RTL Boulevard over de selfie
Say what?! Is het over en uit met de #selfie?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.