Home > Apps > Hashtags on steroids! Met deze app zijn Instagram-hashtags een eitje

Hashtags on steroids! Met deze app zijn Instagram-hashtags een eitje

Het leven van hardcore Instagrammers gaat niet over rozen. Het is hard werken om je timeline mooi te houden, je foto’s van de juiste filters te voorzien, toch maar weer elke keer dat perfecte selfie-hoofd tevoorschijn te toveren en als je dan klaar bent… je Insta’s ook nog eens voorzien van die vervloekte hashtags. En ik bedoel dit slechts deels sarcastisch. Want die hashtags, mensen… die zijn écht irritant. Want als je je kiekje wil laten scoren, staat of valt dat met de juiste hashtags. Die moeten #relevant zijn. Een beetje foodie komt niet weg met alleen maar #foodporn. Daar moet minstens een riedel als deze bij:

#dinner #dinnertime #crab #crayfish #seafood #yummy #eat #eating #eathealthy #nomnom #cheatday #cheatmeal #food #foodstagram #foodshare #foodspotting #foodie #foodies #foodisfuel #foodporn #foodpics #foodpic #foodphotography #foodphoto #foodgasm #foodgram #foodlover #foodlovers #hotelneruda #hotel

Juistem…

#Omslachtig

Om al die #relevante hashtags te vinden, opende je tot nu toe een appje of zocht online naar hashtag-suggesties, kopieerde ze, ging weer terug naar Instagram en plakte ze daar weer onder je post. Lekker #omslachtig. Dat vond de maker van de app Magnify nou ook. Hij werd er #knettergek van dat hij steeds een hele rij hashtags in moest tikken, of ze eerst ergens moest kopiëren. En dus maakte bij Magnify: de app die het werk voor je doet.

Hoe werkt het?

Als je een rijtje hashtags nodig hebt, tik je simpelweg het voorgeprogrammeerde triggerwoord in, en Magnify vult het lijstje automatisch aan. Tik je bijvoorbeeld Magnify_travel in, dan tovert de app automatisch het hele rijtje relevante reis-hashtags tevoorschijn. En het mooie: je hoeft er niet eerst de Magnify-app voor te openen. Nadat je voorkeuren in de app hebt ingesteld, kun je de app lekker op de achtergrond laten draaien. Je doet al je instamagic dus gewoon in Instagram zelf. #Handig!

Alleen voor android

Maar… #helaaspindakaas voor de Apple-mensen; deze app is er alleen voor android. Er is een gratis variant, maar de betaalde versie (€ 4,89) is aan te raden. Als je tenminste meer dan één post per dag wil plaatsen en ook zelf hashtags wilt kunnen toevoegen. Hebben? Je vindt de app in de Playstore.

Foto: Brian Solis. www.briansolis.com
You may also like
Techionista's Vivianne met Snapchatfilter
Minder gebruikers voor Snapchat: hoe erg is dat?
meisje neemt een selfie
Jongeren met ‘Snapchat Dysmorfie’ willen plastische chirurgie om meer op hun selfie te lijken
Hoge nood onderweg? There’s an app for that!
Duitse app checkt ingrediënten beautyproducten
Handig! Een app die weet wat er in je beautyproducten zit

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.