Home > Apps > Google’s nieuwe project: een gesproken bericht omzetten naar emojis

Google’s nieuwe project: een gesproken bericht omzetten naar emojis

Supersonic Fun Voice Messenger

Een gesproken bericht omzetten in een sms’je is tegenwoordig een peulenschil. Maar net de juiste toon of ironie vangen? Dat is nog weleens lastig. Of moet ik zeggen, wás? Uit de hoge hoed van Google komt nu namelijk Supersonic Fun Voice Messenger. Met deze app zet je een gesproken bericht eenvoudig om naar een mix van tekst en emojis. Fun!

Hoe het werkt? Vrij simpel. Je houdt de microfoon op je smartphone ingedrukt en spreekt je bericht in. Zodra de app een woord herkent waar ook een emoji voor is, zal dit woord vervangen worden door de emoji. Zeg ‘wink’ aan het einde van een ironisch bedoelde opmerking et voilà; de ontvanger zal begrijpen dat je het heus niet zo serieus bedoelde. En mochten er toch nog twijfels over je intenties bestaan, het originele ingesproken bericht wordt ook meegestuurd.

Google’s Area 120

Supersonic Fun Voice Messenger is de tweede app die gelanceerd wordt door Google’s subdivisie Area 120. Binnen Area 120 kunnen Google-medewerkers hun eigen projecten uitwerken en ook daadwerkelijk op de markt brengen. Een naam om te onthouden, want hier zouden de komende tijd nog weleens heel toffe projecten uit voort kunnen komen! Supersonic Fun Voice Messenger is in Amerika te downloaden voor Android en iOS. In Nederland moeten we helaas nog even geduld hebben.

You may also like
Gaat Google censureren?
Komt Google met gecensureerde versie voor China?
artist impression van een oogscan
Met een oogscan de kans op een hartaanval bepalen? Google bewijst dat ’t kan
Siri komt onverwachts met pikante uitspraken in Boulevard
Google komt met depressie-test

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.