Home > Events > DigiLadies was weer top! Mét prijswinnaars, een nieuwe LinkedIn Groep én twee scoops…

DigiLadies was weer top! Mét prijswinnaars, een nieuwe LinkedIn Groep én twee scoops…

DigiLadies 2017

Afgelopen donderdag vond DigiLadies plaats: het event waarvoor Techionista en Microsoft de handen ineen hebben geslagen. Zo’n 130 vrouwen werden getrakteerd op workshops, een netwerkborrel, een HoloLens-ervaring en twee scoops…

Na het succes van vorig jaar, besloten Microsoft en Techionista hun gezamenlijke event DigiLadies te herhalen. En wat was het weer gaaf! Net als tijdens de vorige editie, konden zo’n 130 Techionista’s workshops volgen. Zoals de workshop Blockchain. Want blijven we serieus vertrouwen op bestaande financiële instellingen? Of wordt het tijd om op de blockchain-trein te springen? Juistem! Tijdens deze workshop gingen we op ontdekkingsreis in the cloud. Tijdens een andere workshop schaafden we onze LinkedIn-profielen bij en leerden we wat de do’s en don’ts zijn op het social network voor professionals. Natuurlijk gingen we ook aan de slag met Big Data tijdens een lesje PowerBI. Onze rechterhersenhelften werden geprikkeld tijdens de workshop AimAtArt, waarbij we onze cv eens op een creatievere manier benaderden. En tot slot leerden we hoe we onze biofeedback kunnen inzetten om ons stresslevel naar beneden te krijgen tijdens een klasje Heartmath. En natuurlijk kon er weer volop genetwerkt worden tijdens de borrel, waar niemand minder dan Ravinder Sampat alias Cashmere Jaxx ons muzikaal bij begeleidde.

Tamira van Roeyen tijdens DigiLadies

Ideeën werden beloond

Bij Techionista zijn we nogal fan van het ‘u vraagt, wij draaien’-principe. En dus vroegen we de aanwezige Techionista’s ons vooral te belagen met hun beste ideeën. De drie beste beloonden we met een prijs én we gaan proberen ze ook echt tot uitvoering te brengen. En omdat sharing caring is, won de leukste twitteraar ook een prijs.

Zij wonnen een prijs!

Twee scoops en één onthulling…

En als klap op de vuurpijl werden er ook nog twee scoops gedeeld. Zo maakte Microsofts HR-directeur Ineke Hoekman bekend dat Microsoft en Techionista achter de schermen druk bezig zijn met de oprichting van een Azure Academy. (Stay tuned! Daarover hoor je binnenkort meer!). En… tijdens de prijsuitreiking voor de beste ideeën onthulden Techionista’s Tamira en Vivianne dat de Techionista Awards, die prijswinnaar Carolien Hes zo’n goed idee lijken, er ook echt gaan komen. We zijn inmiddels al een paar maanden bezig met de ontwikkeling daarvan. Ook daarover snel meer. Tot slot kon Techionista’s Tamira onze gloednieuw LinkedIn Groep onthullen. Meld je snel aan en wordt onderdeel van Techionista’s online netwerk.

Oh goodie, goodie!

goodiebagNatuurlijk gingen de lucky Techionista’s niet naar huis zonder goodiebag. Heel veel dank aan: TP-LinkWONDERBOOM ❤ Logitech ❤ &C ❤ MarieClaire ❤ Modern Druids ❤ Estée Lauder ❤ Sprinklr  ❤ Sherlocked ❤ Maven Publishing ❤ Babyliss ❤ Bloomon ❤ Newfysic ❤ Lincherie

Meer DigiLadies? Gelukkig hebben we de foto’s nog..!

You may also like
Data Science, hét beroep voor de toekomst. Maar wat is het?
Vrouw achter laptop kijkt peinzend voor zich uit.
Toe aan iets nieuws? Laat je door Techionista en Microsoft opleiden tot data scientist!
Women in Tech Talkshow 1
Women in Tech Talkshow #1 | Over het belang van vrouwelijke rolmodellen en creativiteit in ICT en tech
Women In Tech Talkshow
Kijk donderdag 12 april naar de live Women in Tech Talkshow van Microsoft en Techionista!

1 Response

  1. Pingback : DigiLadies 2017 | De aftermovie! - Techionista

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.