Home > Devices > Deze 4 topvrouwen staan op het podium tijdens Techionista’s Toekomst Café hosted by Google

Deze 4 topvrouwen staan op het podium tijdens Techionista’s Toekomst Café hosted by Google

Sprekers Techionista's Toekomst Café

Aanstaande donderdag organiseert Techionista weer een supergaaf Toekomst Café. En deze keer wordt ons event gesponsord door niemand minder dan Google. En het programma wordt heel erg gaaf! Want… dit zijn onze sprekers:

Anna Ukhanova

Anna Ukhanova

Anna is engineer in Google’s Research Center in Zürich. Daar focust zij zich met haar team op machine learning en artificial intelligence.

 

jacqueline heinerman

Jacqueline Heinerman

Jacqueline is promovendus aan de VU in Amsterdam op het gebied van Evolutionaire Robotica. Tijdens Techionista’s Toekomst Café legt ze uit wat Evolutionaire Robotica precies inhoudt en wat het nut daarvan is. Oh en saillant detail: eerder dit jaar was ze ook betrokken bij het Robot Baby-project.

Aimee van Wynsberghe

Aimee van Wynsberghe

Aimee is robot-ethicus aan de Universiteit van Twente. In het Financieel Dagblad van dit weekend konden we al lezen dat de mens volgens haar steeds meer geheimen met robots gaat delen. En om dat in goede banen te leiden, moeten we kijken naar de ethiek achter robotica. Daarover gaat Aimee ons meer vertellen.

Snezana Zivcevska-StalpersSnezana Zivcevska-Stalpers

Snezana is project-manager Technologie en Innovatie bij IBM. Daar werkt ze aan een heel bijzonder IBM Watson-project op het gebied van gezondheid. Dankzij het door haar ontwikkelde prototype, kunnen patiënten sneller en efficiënter herstellen, doordat ze gepersonaliseerde recepten en supplementen krijgen voorgeschoteld.

1 Response

  1. Pingback : Zo was Techionista's Toekomst Café - hosted by Google - Techionista

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.