Home > Coolness > De beste moederdagcadeaus voor nerdmama’s!

De beste moederdagcadeaus voor nerdmama’s!

De zelfgemaakte cadeautjes blijven natuurlijk de leukste, maar voor Techionista-mama’s zijn de volgende presentjes ook goede opties! En ze zijn nog budgetproof ook. Dus als je denkt dat je partner en kids nog wat inspiratie kunnen gebruiken, laat dan gerust je telefoon met dit artikel ergens ‘slingeren’. In willekeurige volgorde onze favo’s.

1. Voor de make-up liefhebber

make-up spiegel met licht

Een make-up spiegeltje is natuurlijk een must voor elke fashionable, make-up minded mama. Nu kun je natuurlijk gaan voor de standaard variant, maar deze is ook leuk. En met touch screen, zodat je het licht kunt dimmen (handig ook na een nachtje weinig slaap en een ochtend met veel wallen ;)). Hij is verkrijgbaar in het roze en in het zwart.
Kost dat? € 19,95
Waar scoor je ‘m?Gadgethouse

 

2. Voor de emo(ji) mama

emoji mok

Soms plak je ze met liefde achter het behang en soms zijn ze de liefste. Moeders kennen alle emojies 🙂 En als Techionista helemaal! Deze emoji-mok is leuk voor de fijne me-time momentjes zonder kids en met een kop thee.
Kost dat? € 5,95
Waar scoor je ‘m?Gadgethouse

 

3. Voor de niet-altijd-scherpe moeder

Track sleutelhanger

Herken je dat? Alles gepakt en klaar om te gaan, maar WAAR zijn die sleutels gebleven?! Echt, een must-have is dan deze sleutelhanger die je een handje helpt. Ideaal voor de mama’s die – net als ik – echt al-tijd moeten zoeken… Deze sleutelhanger vertelt je via de bijbehorende app waar je sleutels zijn. Ben je eenmaal in de buurt, dan geeft de hanger lichtsignalen en begint te biepen. Ook leuk: je kunt hem ook gebruiken om selfies te maken.
Kost dat? € 22,95
Waar scoor je ‘m? Coolgift.com

 

4. Voor de zonaanbidster

Zon-kluisje

Heerlijk toch om lekker even op het strand te luieren en een boek te lezen? En om van tijd tot tijd even af te koelen in de zee. Maar waar laat je dan je telefoon, pasjes en andere waardevolle spullen? In de SunSafe dus! Want dat ding biedt genoeg ruimte voor een iPhone 6/7/8 Plus, geld en pasje(s). Verstopt in het zicht gaat niemand ze vinden! De SunSafe lijkt op een fles zonnebrand van een zeker merk. Slim!
Kost dat? € 12,95
Waar scoor je ‘m? Coolgift.com

 

5. Voor het schoonmaakwonder

Robot dweil

Die robotstofzuigers en -dweilen zijn natuurlijk briljant, maar ook alleen geschikt voor mensen met een dikke portemonnee. Wij vonden een robotdweil voor mensen (denk aan je kids) met een minder groot budget. Of ie net zo goed werkt als de bekende Roomba-achtigen? Geen idee! Maar cute is ie in elk geval.
Kost dat? € 34,09
Waar scoor je ‘m? Firebox.com

6. Voor de app-mama

Poep emoji slippers

Vinden je kids dat je nogal bent vastgegroeid aan je smartphone en verwijten ze je weleens dat je alleen maar aan het appen bent? Autsj… dan zijn deze sloffen misschien een goede straf. Of nou ja, straf…? Die drol-emojie is stiekem natuurlijk pure cult.
Kost dat? € 14,95
Waar scoor je ze? MegaGadgets.nl

7. Voor de mother of dragons

Drakenkaars

Game of Thrones-fans: unite! Of je nou wel of niet van romantisch kaarslicht houdt: een beetje Khaleesi zorgt dat ze deze kaars scoort. Je broedt er meteen een eigen draakje mee uit. We like!
Kost dat? € 34,09
Waar scoor je ‘m?Firebox.com

 

8. Voor de altijd bereikbare moeder

powerpoof oplader

Voor wie al in paniek raakt van de gedachte onbereikbaar te zijn, is dit cadeautje een schot in de roos. Wat dacht je van een powerbank die er voor de verandering eens niet superlomp uitziet, maar meteen dient als accessoire? Juistem: we need this!
Kost dat? € 22,79
Waar scoor je ‘m? Firebox.com

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.