Home > Coolness > Campagne van Nivea: een drone die zonnebrandcrème poept

Campagne van Nivea: een drone die zonnebrandcrème poept

Stel je voor… je bent met je little one op het strand en zomaar ineens komt er een nogal grote gevaarte boven je kind zweven. Het is een drone in de vorm van een vogel. Het volgende moment zie je het robotbeest een wit kwakje op je kind sproeien… Wat doe je?

A. Je begint te schreeuwen, rent naar je kind, sleurt het naar zee en spoelt het witte spul onmiddellijk van de krijsende kleine af.

B. Je begint hard te lachen, gebaart naar je kind dat ie zich met het spul moet insmeren en roept uit: ‘Wat een geniale actie van Nivea!’.

Misschien ben ik een dramaqueen, maar ik acht de kans op scenario A toch net even groter. Maar toch… als je wéét dat er een Nivea-drone op het strand is om onbesmeerde kids van een beschermend laagje te voorzien, is het een briljant idee.

Hoe het werkt? De drone van Nivea is uitgerust met een UV-camera, zodat de bestuurders van de drone (die zich verderop schuilhouden) kunnen zien welke kids nog niet zijn ingesmeerd. Zodra ze zo’n onbesmeerd sujet in het snotje krijgen, sturen ze de drone tot vlak boven het kind en zetten het ‘Nivea-knijpsysteem’ in werking, waarop de robotvogel een verse lading Nivea poept. Hilarisch als je weet wat je te wachten staat. Ietsje minder leuk, als je niet in het complot zit…

Bron: DigitalTrends
You may also like
De rangerbot van de Queensland University of Technology
Killerrobots voor het goede doel
Drones tijdens Fashion Week Milaan met een handtas van Dolce&Gabbana
Drone maar lekker verder! Een overzicht van drones op onverwacht terrein
passagiersdrone Dubai
In Dubai kun je binnenkort een taxiritje in een drone maken
Hebben! AirSelfie: de mini-drone voor al je selfies

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.