Home > Devices > Met dit slimme bed wordt slapen pas écht een droom

Met dit slimme bed wordt slapen pas écht een droom

Nooit meer koude voeten in bed. Bij deze zin was ik eigenlijk al verkocht. En dan denk ik nog niet eens aan het opwarmen van mijn eigen koude tenen, maar vooral aan de ijsklompjes van die (eventuele) ander tegen je voeten, brrr. Met het 360 Smart Bed kan deze droom werkelijkheid worden. En er is meer.

Het 360 Smart Bed doet zijn naam eer aan, want wauw, dit bed is echt enorm slim. Niet alleen zorgt het voor die begeerlijke warme voeten, het helpt ook tegen snurken en past het zich volledig aan aan jouw slaapgedrag voor ultiem comfort. Kortom, het 360 Smart Bed doet er alles aan om jou de perfecte nachtrust te bezorgen.

Lekker tukken

Hoe werkt het? Zodra jij je klaar gaat maken voor bed, doet het 360 Smart Bed dat ook. Vlak voor jouw vaste bedtijd wordt het verwarmingselement in het voeteneinde van het matras geactiveerd. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je sneller in slaap valt met warme voeten. Als je in bed kruipt, is je matras ook meteen afgesteld op de voorkeuren die je hebt ingesteld. Zelfs de data van de nachten ervoor spelen mee.

Dag gesnurk

Klinkt als een droom? Nou, het wordt nog beter. Het matras past zich tijdens de nacht automatisch aan je houding en slaapgedrag aan. Lig je op je zij dan wordt er een andere ondersteuning geactiveerd dan wanneer je op je rug ligt. En draai jij je in je slaap om, dan past het matras zich automatisch weer aan. Mocht er iemand naast je liggen te snurken, geen zorgen. Eén van de geniale features van het 360 Smart Bed zorgt ervoor dat je hier niets van merkt door het matras aan het hoofdeinde van de snurker een stukje omhoog te tillen: een bewezen techniek om snurken tegen te gaan. Geniaal toch?

Check die app

Natuurlijk hoort bij het 360 Smart Bed ook een app. Hierin kun je de instellingen van het matras aanpassen, nagaan hoe je afgelopen nacht geslapen hebt en je slaappatronen bijhouden. Nu ben ik sowieso een sucker voor apps met statistiekjes en grafiekjes, dus deze lijkt mij een perfecte aanvulling op mijn persoonlijke favorieten, zoals Fitbit, Peak, Health en Strava. Het 360 Smart Bed wordt in 2017 verwacht. Prijzen zijn nog niet bekend, maar ik gok dat het slim is om vast te gaan sparen 😉

Meer weten? Check hier het filmpje. Maar pas op, de voiceover kan je wel een beetje slaperig maken.

bron: The Sleep Number 360
You may also like
Sfeerbeeld van de Techionista Awards 2018 met de band Pierre et les Optimistes op de achtergrond.
Code goud tijdens de eerste Techionista Awards; nog even nagenieten
Een robot die je boodschappen draagt? Ja, die bestaat!
Superhandig: met deze vuilnisbakscanner is je boodschappenlijstje altijd up to date
Techionista's Toekomst Café hosted by Google
Kom 27 oktober naar Techionista’s Toekomst Café | Hosted by Google!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.