Home > Opleiding > Techionista lanceert: Empowerment Coding | Het cv van de toekomst

Techionista lanceert: Empowerment Coding | Het cv van de toekomst

We hebben iets nieuws bij Techionista

Stel… je staat op het punt je baan te verliezen of bent zelf toe aan een nieuwe uitdaging. Maar… je cv is niet op orde en je voelt je outdated. Speciaal voor de vrouwen die zich herkennen in dit scenario komt Techionista met iets nieuws: de workshop Empowerment Coding | Het cv van de toekomst!

Schrijf je snel in!

K

en je dat? Je werkt al jaren met veel liefde binnen dezelfde branche of binnen hetzelfde bedrijf. Maar nu ziet het ernaar uit dat je je baan gaat verliezen. De zoveelste bezuiniging gaat deze keer niet aan jouw bureau voorbij. Of wie weet ben je zélf toe aan een nieuwe uitdaging. Is je cv dan wel goed op orde? En beschik je eigenlijk nog wel over de juiste skills? Of anders gezegd: zijn je cv en jij wel helemaal future proof? Dikke kans dat je blik nu een beetje glazig wordt en je zachtjes ‘nee, niet echt’ mompelt.

Hoef je je niet voor te schamen hoor: wij van Techionista been there. We weten hoe lastig het is om náást je huidige baan na te denken over die volgende (soms gedwongen) stap. En wie al jaren blij is binnen een bedrijf, heeft de noodzaak ook niet echt gevoeld om haar cv bij te werken. Snappen we. Het goede nieuws: binnen 2,5 dag kun je het allemaal geregeld hebben met Techionista’s nieuwste workshop Empowerment Coding | Het cv van de toekomst.

consumentenflyer-techionistas-empowerment-coding

Download de flyer!

Een strak cv, coding skills én je eigen website live

Wij bij Techionista geloven dat de medewerker van de toekomst autodidact is. Dat moet ook wel, want de wereld om ons heen verandert sneller dan traditionele opleidingen kunnen bijbenen. Als je bij wilt blijven, zul je jezelf dus moeten verrijken met nieuwe skills. Met de basics van programmeren bijvoorbeeld. Niet als doel, maar als middel. Tijdens de workshop Empowerment Coding | Het cv van toekomst leer je de basis van HTML en CSS om zo je eigen website te bouwen. Niet zomaar een website, maar een one pager waarop jij jezelf presenteert aan je toekomstige werknemer. En aan het eind van de workshop staat je website live.

De workshop Empowerment Coding | Het cv van de toekomst duurt 2,5 dag en bestaat uit 3 delen:

Personal Branding: Wie ben jij eigenlijk?

First things first; voordat jij jezelf goed kunt presenteren via je eigen website, moet je wel heel goed weten wie je eigenlijk bent. Wat zijn je kwaliteiten? Waar loop jij warm voor? Waar ben je trots op? Allemaal vragen die je jezelf gaat stellen tijdens de Personal Branding-sessie, die het eerste onderdeel vormt van deze workshop. Met hulp van een ervaren business coach ga je dit voor jezelf in kaart brengen. Het resultaat vormt de basis voor het volgende onderdeel: je toekomstbestendige cv.

Het cv van de toekomst

De komende jaren gaan er wereldwijd miljoenen banen verdwijnen ten gevolge van opkomende technologie. Denk aan automatisering, robotica of slimme algoritmes. Wie dus straks nog een baan wil scoren, moet opvallen. Dat doe je volgens ons niet meer met een standaard cv waar je hoogst genoten opleiding en je laatste functie het belangrijkst zijn. Mentaliteit en leergierigheid zijn volgens ons minstens zo relevant. Met dat in het achterhoofd stel je samen met een ervaren business coach jouw nieuwe cv samen. Een cv dat opvalt en recht doet aan jou als persoon. Dat cv vormt de basis voor het volgende onderdeel: het bouwen van je eigen one pager.

Je eigen one pager. Met LinkedIn-koppeling!

Nu je cv weer helemaal up to date is, wordt het tijd voor de volgende stap: het vertalen naar een goede schets voor je eigen one pager – een website die uit slechts 1 pagina bestaat. Wat vind je het allerbelangrijkste? Wat wil je laten zien in beeld? Hoeveel tekst is optimaal? Samen met een ervaren developer én een ervaren tekstcoach ga je aan de slag. Maarrr… je gaat je one pager straks ook helemaal zelf bouwen. Dus eerst is het tijd voor de broodnodige coding-theorie: want hoe werkt dat programmeren eigenlijk? (No worries: geen voorkennis vereist!). Comprendre? Dan gaan we écht aan de slag. We gaan HTML’en en CSS’en dat het een lieve lust is en aan het eind van de workshop staat jouw zelfgeschetste én gebouwde one pager live. En dan is het nog tijd voor het kersje op de taart: we zorgen ervoor dat je one pager ook gekoppeld is met je LinkedIn-profiel. Zo. Jij bent klaar voor de toekomst.

Kost dat?

De workshop Empowerment Coding | Het cv van de toekomst duurt 2,5 dag, vindt plaats in Amsterdam en kost € 495 exclusief BTW per deelnemer. Daarvoor krijg je onder meer:

  • les van ervaren business-coaches, tekstcoaches en developers
  • je eigen (live!) one pager
  • een ge-updated cv
  • luxe lunches
  • toegang tot Techionista’s LinkedIn Community

Schrijf je snel in!

You may also like
Techionista interviewt Janneke
VIDEO | Techionista’s Janneke over welke banen je kunt scoren als data-scientist
Techionista interviewt data science-kandidaat Ylva
VIDEO | Techionista’s Ylva wordt opgeleid tot data-scientist
Scoor een ticket voor de SAS Data Science Academy en… een baan!
Vivianne Bendermacher bij 7 Ditches TV
VIDEO | Techionista’s Vivianne: “90 procent van de programmeurs in Nederland is man”

Leave a Reply