Privacy Policy

Privacy statement

1) Techionista respecteert je privacy
Het waarborgen van jouw privacy als bezoeker van één van de websites van Techionista vinden wij superbelangrijk. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming
Door de informatie en de diensten van Techionista te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen
Als je meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Techionista, kun je ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@techionista.com.

4) Monitoren gedrag bezoeker
Wij meten het verkeer op onze websites met Google Analytics. Zo kunnen we beter zien op welke pagina’s bezoekers langer blijven hangen, zodat wij onze content daar zo op kunnen aanpassen dat jij als bezoeker een happy camper blijft. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

5) Gebruik van cookies
De websites van Techionista plaatsen cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen
Je kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken van de mogelijkheden van je browser daarvoor. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van je browser.

7) Ontvang je een van onze nieuwsbrieven?
Techionista gebruikt met jouw toestemming je e-mailadres, je voor- en achternaam om een van onze nieuwsbrieven te kunnen toezenden. Je kunt je altijd uitschrijven via de knop ‘afmelden’.

8) Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te verwijderen. Hiervoor kan je een aanvraag doen via: info@techionista.com. Techionista zal dan binnen vier weken op je verzoek tot inzage of correctie reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal Techionista de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen. Wij sturen je na uitvoering van een verzoek tot verwijdering een bevestigingsbericht. Indien Techionista de betreffende persoonsgegevens (gedeeltelijk) niet heeft verwijderd, stuurt Techionista de bezoeker een bericht waarin zij toelicht waarom niet (volledig) aan het verzoek kon worden voldaan.

9) Contact
Als je nog vragen hebt over ons privacybeleid of een klacht wilt indienen, dan kun je contact met ons opnemen via info@techionista.com. Je hebt ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: Autoriteit Persoonsgegevens: Postbus 93374, 2509 AJ Den Haag.